Butiks-
TV

Vi erbjuder leverantörer en modern och slagkraftig marknadsföringskanal, där kunderna rör sig och kan se budskapen. Vi ger leverantörer chansen att synas där kunden väljer att köpa produkt A eller B. Det gör vi genom att låta leverantörerna synas på skärmar bredvid sina produkter i respektive område i butiken.

Bättre än TV-reklam!

Genom vårt nära samarbete med flera aktörer på flera orter i Sverige kan vi erbjuda attraktiva digitala annonsplatser för ditt företags marknadsföring. Skärmarna är placerade i de populära stormarknaderna inom dagligvaruhandel.

Marknadsföringen i butik skräddarsys så att en varas eller produkts budskap visas i anslutning till dess exponering eller där kundens köpbeslut fattas. Vi riktar oss mot leverantörer där vi hjälper dem att skapa nya affärer och öka merförsäljningen. Vi ger leverantörerna chansen att synas där kunden väljer att köpa produkt A eller B. Det gör vi genom att låta leverantörerna synas på skärmar bredvid sina produkter i respektive område i butiken.

Flexibla Lösningar

Vi erbjuder flertalet flexibla lösningar där du som leverantör kan synas månadsvis, kampanjvis eller på årsbasis. Ni väljer den lösning som passar era behov bäst.

Flertalet Butiker

Som större rikstäckande leverantör har ni möjligheten att geografiskt anpassa era erbjudanden eller budskap mycket kostnadseffektivt. Vi samordnar all annonsering.

Bra
Priser

Nå din köpstarka målgrupp direkt i kundvarvet. Digital reklam i butik är det nya snabba, prisvärda och effektiva sättet att nå ut med sin marknadsföring!

Utvalda Annonsörer

Vi är betrodda av de bästa varumärkena, här är några av de som annonserar hos oss.

Kontakta
oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller är intresserad av en annonsplats!