HJÄLP MED
ANNONS

Behöver ni hjälp med grafisk design?

Nå din köpstarka målgrupp direkt i kundvarvet. Digital reklam i butik är det nya snabba, prisvärda och effektiva sättet att nå ut med sin marknadsföring!

Vi kan hjälpa er producera er reklam till digitala skärmar såsom bildspel, rörlig bild och textanimation som lättare fångar betraktarens intresse. Vi har 10 års erfarenhet av dessa typer av produktioner. 
 
Ni kan välja vilken typ av annons ni vill ha på de digitala skärmarna och skicka in detta till oss. Om tid och resurs inte finns tillgänglig har ni möjlighet att få hjälp med produktion av annons, samt löpande uppdateringar. Ni tillhandahåller en grafisk profil, där form, färg och typsnitt är med. Vi tar sedan fram en annons som passar er. 

Rörlig bild är nya sättet att kommunicera

Vi skapar gärna rörligt material till annonsen av något slag, för att på så sätt fånga kundens intresse på skärmarna i kundvarvet.

Omkring 70% av marknadsförare menar att rörligt material har ökat försäljningen. Det har även visat sig att personer bevarar 95% av budskapet som de ser till skillnad från enbart 10% om det hade varit i textform. 
 
Den här typen av annonsering är kostandseffektiv och analyserbar. I genomsnitt syns din annons 184 gånger under en dag på de digitala skärmarna i butiken. Du betalar omkring 2500 kronor vilket i sin tur ger en kostnad på cirka 50 öre per visning

Steg för steg

Hur det fungerar

Tre enkla steg, boka annonsplats, skicka in ert material för att få hjälp att skapa en annons, få din annons publicerad.

01 Vart & När

Du bestämmer tillsammans med oss var, när och hur du vill synas.

02 Skicka in Material

Du mailar oss produktbilder, loggor och ett utkast/text/idé/vision om hur ni vill att budskapet ska se ut. I priset ingår två korrekturer.

03 Publiceras

Vi för upp din reklam/kampanj på önskade skärmar under överenskommen tid.

Kontakta
oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller är intresserad av en annonsplats!