Våra
skärmar

Vi har några av de bästa annonsplatserna i Sverige, marknadsför ditt företag eller varumärke på våra strategiskt utvalda platser.

Vad gör SignMedia

SignMedia arbetar för att hjälpa företag och leverantörer att lyckas med sin marknadsföring genom DOOH (Digital out och home), d.v.s. annonsering på digitala skärmar.  

Vi hjälper handlare, annonskunder och mediabyråer att alla ha ett närmare samarbete och vi jobbar alltid för ett win-win koncept. Vi är er personliga kontakt!

Vi är bästa samarbetspartnern till befintliga och blivande skärmägare som vill generera intäkter i form av reklam på sina digitala skärmar. Sedan genom vårt samarbete med aktörer på flera orter i Sverige kan vi erbjuda attraktiva digitala annonsplatser för företag, leverantörer och till mediabyråer. 

Skärmarna är placerade vid strategiska vägavsnitt, i anslutning till välbesökta gallerior och köpcenter samt i och i anslutning till de populära stormarknaderna inom dagligvaruhandel.

Vi riktar oss mot företag för marknadsföring på storbildskärmar men även mot leverantörer där vi hjälper dem att skapa nya affärer och öka merförsäljningen. Digital reklam är det snabba, prisvärda och mest effektiva sättet att nå ut med din marknadsföring!

Kontakta
oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller är intresserad av en annonsplats!