Storbilds-
skärmar

Vill ni nå många kontakter och göra maximal impact på era kunder, då är marknadsföring på våra storbildsskärmar en av de mest kostnadseffektiva lösningarna.

Vi har några av de bästa annonsplatserna i Sverige!

Vi erbjuder stora reklamytor på utvalda strategiska platser i Sverige, där ni på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt når många människor. Tack vare placering och vinkel på skärmen så ser passerande människor ert budskap.

Ni kan välja lokal, regional eller rikstäckande reklam men kan fortfarande vinkla ert innehåll efter stad eller plats. Vi strävar efter att leverera de mest högkvalitativa platserna för reklamköpare och vi kan hjälpa er att planera ert budskap för bästa effekt.

Flexibla Lösningar

Vi erbjuder flertalet flexibla lösningar där du som kund kan synas månadsvis, kampanjvis eller på årsbasis. Ni väljer den lösning som passar ert behov bäst.

Flertalet Butiker

Som större rikstäckande kund har ni möjligheten att geografiskt anpassa era erbjudanden eller budskap mycket kostnadseffektivt. Vi samordnar all annonsering.

Bra
Priser

Nå många människor på strategiskt placerade skärmar till en låg kontaktkostnad. Digital reklam är det nya snabba, prisvärda och effektiva sättet att nå ut med sin marknadsföring!

Utvalda Annonsörer

Vi är betrodda av de bästa varumärkena, här är några av de som annonserar hos oss.

Kontakta
oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller är intresserad av en annonsplats!